Söndag och älskad höst

Ett antal riktigt härliga (och några jobbiga) rapporter från Lidingöloppet till trots, så var jag inget annat än genomnöjd med att få hela denna vackra dag (och helg för den delen) ihop med de finaste jag har.

20130929-154314.jpg

Efter en förmiddag av lugnt häng hemma med lite längre sovmorgon i skift efter en trevlig kräftmiddag igår kväll så gav vi oss ut på cyklar. Jag blir fortfarande alldeles extra varm i kroppen av att se Stella cykla omkring själv och känna att vi är så mycket mer rörliga av oss tack vare det. Dubbel-cykelvagnen har varit bra, men frihetskänslan nu med hela familjen på två hjul är större. Max dock bakom mig, förstås, fast jämfört med att jag har brukat dra två barn och en tung vagn bakom mig så känns det som ingen last alls.

20130929-154331.jpg
Han åkte förresten lite sparkcykel också. På några ställen där hans bristande trafikvett inte kunde ställa till större skada för varken honom själv eller omgivningen.

Vi cyklade bort mot Trekanten och tog en lunch-picknick vid vattnet. Obeskrivligt mysigt.

20130929-154345.jpg

Sen åkte vi mot Max knatteskutt i Gröndal, och med en timme tillgodo hann vi hänga länge i roliga båtparken. Det klättrades hejvilt. Vi var nöjda över glada barn och över att en skolklass sålde kaffe i parken. Tajmingen!
Det var tydilgen en uttröttande dag, för Max somnade bak i stolen titt som tätt och på väg hem från Knatteskutten var han helt färdig och satt och snusade på ett närmast medvetslöst sätt tills vi kom hem till Kajen igen.

20130929-154356.jpg

Den här helgen har inneburit en klockren mix av syskon-fredagsmiddag, lördagshäng i stan, grymt rolig kräftskiva (med stabila barn som var hur lugna och mysiga som helst hela kvällen, somnade fint och sedan somnade om hemma efter taxiresan) och en lång, kvalitetsmässig söndag.

Och visst blir man trött av frisk luft. I badrummet har jag tänt ett par ljus, tagit fram en badbomb och hett vatten fyller upp badkaret för fullt – en timmes egentid för lite återhämtning och för att bli varm inifrån och ut känns lägligt innan Henke drar iväg för match på nya Söderstadion.
Att jag har ont i halsen och inte kan träna är inte alls värt att fokusera på, och lite happy hips och några solhälsningar ikväll är nog ändå det både knopp och kropp vill ha allra mest.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s