Lördag med Prick och Fläck

Vi är inte i stan ihop med barnen särskilt ofta, det är helt enkelt inte så mycket där som ligger i deras intresse så där är vi helst själva – men idag kände vi för en dag utan 4H-gårdar, lekland eller badhus. Vi tog oss till stan genom promenad-buss-blandningar, vilket är perfekt i Stockholm. Små ben som orkar och med vagn är det ju gratis med buss. Det blev sedan lunch på Vapiano och sedan tog vi sikte på SF Sergel. Vi var sugna att göra premiär på bio hela familjen, och det på en film som skulle roa även de vuxna – Disneynyheten Flygplan. Den är dock lång och vi var länge osäkra om Max skulle klara det – och när vi väl kände att han var fokuserad och vi gick för att köpa biljetter fanns det alltför usla platser kvar. Istället fick vi gå på ”Prick och Fläck på fläcken” och filmen som sådan roade förstås bara barnen (ja, Stella också) men att kunna gå ihop allihopa var mysigt värre.

20130928-161310.jpg

Snacka om att jag överträffade mig själv med Stellas fläta idag – flätad lugg över huvudet bak och ihop med den inbakade där bak. Superfint.
Barnen var annars allmätn härligt höstiga i varsinna nya dunvästar, Max jeansfärgad från PoP och Stellas marinblå med lilarutigt foder från Lindex.

Med det har vi haft en härlig familjedag och har landat i soffan för att samla lite kraft (ett gäng timmar på rull frestar på) inför kvällens mini-kräftskiva, 4 par (och våra barn + en bebis), hos några vänner. Stella är dock ute och leker med några kompisar, det är bra det för de ska snarare tröttas ut så de somnar gott i en soffa någonstans ikväll.

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s