God (tränings-) morgon torsdag!

Jag måste nog nämna detta, för det hör så till ovanligheterna. Men imorse var jag färdigtränad klockan 07.08! Då hade jag just avslutat Lofsans senaste 500-pass, dvs ett pass där man gör 100 repetitioner av 5 övningar så att man totalt gör 500 reps under ett pass (kan appliceras på 6 övningar = 600, 10 = 1000, …). Man kör övningarna i en cirkel; börjar med 40 reps per övning, varv 2 görs 30 reps, ner till 20 och 10 för att till slut komma upp i summan om 100 per övning. Passet var super, med övningarna 1) utfall med KB mellan benen 2) raka marklyft med KB 3) Burpeevariant på bosuboll 4) Utfall bakåt med händerna i backen 5)Tåhävningar på step-upbräda. Se full film hos Lovisa.
http://www.lofsan.se/2013/09/pulsad-bentraning-med-filmade-ovningar-2/

Anledningen till att jag aldrig kör på morgonen är att jag är sjukt morgontrött. Om jag ens kommer upp (tveksamt) har jag noll energi. Sen är det också så att vi fortfarande ibland väcks om nätterna och att då sova till klockan ringer är så otroligt mycket värt. Jag sover för lite så den sömn jag får behöver jag utan tvekan. Så vad hände imorse? Jomen Max vaknade extra tidigt. Då jag var borta igår kväll gosade vi extra i sängen och sedan var jag hyfsat pigg till min stora förvåning. Så jag passade på. Visserligen höll han mig kvar med snyftningar om att ”jag vill haaa dig mamma! Du ska vara kvar här med mig. Kom och gosa med mig i soffan” osv osv. Åh mitt hjärta! Jag gosade lite extra länge och längtar redan hem idag.

Men att ha träningen klar känns grymt skönt, så känslan efteråt kan jag inte klaga på – även om jag ofta efter morgonträning brukar bli trött runt lunch ungefär och sedan håller det i sig. Well well. God morgon torsdag!

20130926-075012.jpg

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s