Halvmara och jallajalla

Apropå morgondagen och eventet på Rosa skrot med en hel masssa bekantskaper från FB-gruppen, så har ett helt gäng utsocknes tagit sig till huvudstaden redan idag. Så i Tanto var vi ett gäng som skulle ses en sväng, och själv tog jag barnen med mig ihop med Caroline redan efter lunch för då hade barnen tröttnat på att vara inne (och jag med).

Jag och kidsen (med diverse bekanta både planerat och spontant) hängde i Drakenbergsparken i ett gäng timmar. En fika på det. Åter till parken, och span på halvmaralöparna. Sugen? Njäe. Fast när sviterna från adrenalinet visade sig i form av en massa härligt nöjda och glada röster i FB-gruppen kände jag väl visst avund/sug. Oavsett vilket så är det coolt med alla prestationer.

Och apropå prestation har Henke haft en fin dag med premiär i multisportsammanhang. Själv tyckte jag det var skoj att han fastnat på flera av Idas närmare bilder från det eventet i Hellas idag. Vem kunde tro att jag är gift med en (framgångsrik) multisportare? Haha. Tvåa av tjugotalet i sin klass, respekt!

20130914-221552.jpg
Vi såg täten ihop med några #lofsianer.

Fast egentligen var barnen förstås inte så sugna på att se på några löpare. Alls. Klättring på höga drakar och allmänt hög energi var förstås intressantare.

20130914-221559.jpg

Efter våra 5 timmar på rull (varav de flesta med ett varsitt barn på varsin snabb sparkcykel..) var det en galet trött mamma som landade här hemma. En liten fika/lekdejt som grannen bjudit in sig på kändes dock som lagom aktivitet… och så dök hon sedan upp med ett helt lass med fänkålssalami och lomo och inget kunde vara mer rätt. Ett par timmar över ett glas rött med lekandes barn – framför allt Max och T då, det var nästan lekdejtspremiär för honom – alltså hur grymt?! Fin kompis.

En trött pappa kom hem något i förtid men kvällens 40-årsfest hade jag redan avböjt och att sjunka ner i soffan med en hämtsushi var ändå mer än rätt för ikväll. Kan vara fint att ha lite energi imorgon också – något som inte känns helt givet för tillfället.

20130914-223207.jpg

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s