Sommarpratarna – Leo Razzak

Jag har lite tänkt ett tag att jag ska skriva ner vilka sommarpratare jag tycker varit bäst. En lista med inspiration, liksom. Jag har hört ett gäng.

Men så idag hörde jag Leo Razzaks sommarprat och nu vill jag inte skriva någon lista längre. Då kanske ni missar hans, i sug att lyssna på andra jag rekommenderar. Det får bara inte hända. Så jag tänker tipsa er om Leo Razzaks sommarprat som det enda, det ni ska lyssna på om ni bara ska lyssna på ett enda avsnitt av årets Sommar i P1. Det var så sjukt bra. Han har något att säga, och han kan konsten att säga det.

20130807-204158.jpg

Livskraften. Viljan. Jag är förundrad. Under de 90 minuter hans sommarprat pågick satt jag med gåshud jagvetintehurmånga minuter. Många.

Tack Leo, jag tar med mig otroligt mycket från dina ord och din berättelse. Kanske minns jag bara 30% av det – men jag lovar att jag från ditt sommarprat tar med mig saker för livet.

Klicka på länken här för att komma direkt till sommarpratet – http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/216102?programid=2071&play=4618873&playtype=sändning

Annonser

One thought on “Sommarpratarna – Leo Razzak

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s