Vardag

Alltså, jag vet inte jag. Med 26 grader i skuggan, sommartid på jobbet månaden ut, inga barn hemma och få personer på jobbet så känns det väl inte riktigt som vardag än. Kombinationen After Work i form av (iallafall egen) tystnad på badbryggan med god keso/kvarg-mellis, latte och en bok, följt av backintervaller i Hammarbybacken ihop med make och kompis hör inte heller helt till det jag egentligen kallar vardag.

20130805-231339.jpg

20130805-231346.jpg

Med det är dock ”hösten” – som är sommar minst en månad till säger vi, okej!? – igångkickad och med det nya fräscha möjligheter. Som att rensa i barnens rum – oj vad det behövs mellan varven. Oftare än man tror. De växer ju så snabbt och får nya intressen och ju fler saker de har desto svårare har de att hitta något att leka med. Stella har ju även fyllt år under sommaren så hos henne finns verkligen behov att ta bort saker innan det nya får flytta in. Med det sagt så har vi rensat järnet här ikväll. Jag hoppas de kommer känna igen sig när de kommer hem, och inte komma på att de saknar något de för länge sedan, enligt oss, slutat leka med.
Vart skänker man dugliga leksaker till barn som inte är lika bortskämda som våra, någon som vet?

Annonser

2 thoughts on “Vardag

  1. Kvinnojourer. Dit kommer kvinnor ofta med barn och de har varit tvungna att lämna allt i all hast. En nalle, docka, lite lego, en bil kan bli en stor tröst när livet är kaos.

    Och på Facebook så finns det ”Tillsammans kan vi hjälpa hemlösa att få det lite bättre”. Hon som administrerar sidan kan förmedla kontakter till dem som är i störst behov av det man har just för tillfället.

    Gilla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s