Tillbaka till 2012 för en dag

Der kändes helt plötsligt som 2012 idag. Regnet anföll och graderna sjönk typ tolv steg på ett bräde. Fast samtidigt kändes det som ett ljumt sommarregn. Det tar väl längre tid att kyla kroppar som värmts upp i många veckor, kanske.

Skillnaden mot 2012 är ju annars att dagens regn väntas bli mer temporärt. Redan imorgon ska det bli bättre igen, för att i helgen explodera runt 30. Najs.

Med det sagt så var faktiskt dagens regn välkommet. En liten urrensning i systemet, återhämtning för torra, brandbenägna gräs och buskar och en uppskattad innehängsdag för oss. Barnen var kanske inte sommarens mest harmoniska (ge mig styrka!) men en soft dag hemma hos bror i Borlänge och tvätt av 4 maskiner behövdes och gillades.

Jag tog en tur på Kupolen också, själv. Oj så skönt! I avsaknad av träningslust/tid provade jag lite kläder för ändamålet istället – med mest hit hos HM faktiskt. Funktionsjackan var underbar – snygg med resårdetaljer, tight men superstretchig och med mysiga långa ärmar med mudd med tumhål och hög krage. Fynd för 349 kr! Jag köpte, denna blir det promenader och så i.

20130730-210355.jpg
Korallfärgen jag älskat sedan Röhnishplaggen var härlig på stretchig tröja med huva, men lite väl tight modell så jag tror inte jag skulle använda den faktiskt. Fick stanna kvar, men värd att tipsas om. Ett extra tunt/lätt/snabbtorkande linne med snygg rygg fick det dock bli – jag börjar tänka på vinterns resa nu.

20130730-210401.jpg

Väl åter i stugan på kvällskvisten blev det tacos (så sjukt gott som omväxling!) och lugnt värre. Fast, sedan kom suget efter frisk luft ändå. En timmes snabb promenad mellan 21.30-22.30 (i regn) hör inte till vanligheterna. På de öde byvägarna var det lugnt värre – fast halvvägs såg jag ännu en tjej ute på PW. Det såg ju direkt maniskt ut…

20130730-231033.jpg
Fashion statement: pappas regnjacka och mjukisbyxor som snarare liknar pyjamasbyxor (love them!)

Imorgon tar vi förresten semester från semestern och tar en sväng till Sälen. Ska bli skoj att se lite sommarfjäll, det var länge sedan!

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s