Nummer 5 challenge – v 4/7

En vecka med uppfyllt mål i utmaningen, yayy!

Jag har redan skrivit om träning flera gånger den här veckan och detta är ju ingen träningsdagbok (till det använder jag funbeat) så jag ska inte ha någon lång utläggning om det. Men 6 pass – allt från lång löpning och ljuvlig dito på stranden till comeback på SATS som finns i Halmstad (och uppskattat cirkelpass med tunga vikter som efterlängtad variation till all kroppsviktspass) och ett par kortare och sjukt sköna yogapass. Win!

20130722-004835.jpg

Promenaderna är fortfarande min största utmaning. Jag spekulerar lite i varför. Jag tror att barnen verkligen är i en mellanperiod nu och då vi verkligen hänger hela familjen mest hela tiden nu så är det lite knepigt att få in dem. Ingen vill åka vagn längre och även om de älskar att sparkcykla så blir det inte så fokuserat promenerande för mig för de hittar för mycket distraktioner längs vägen.
Ikväll gjorde Stella dock längsta (och gladaste – innan har hon knappt alls varit förtjust till vår stora förvåning) cykelturen någonsin och så landade jag promenad/cykelfemman trots att tempot kanske inte riktigt var högsta möjliga. Oavsett vilket så är denna utsikt så fantastisk. Familjen cyklandes tillsammans – mysigt så det förslår.

20130722-005312.jpg
Nästa hela vägen till Hagön tur och retur – imponerande!

Jag har redan kommit till vissa insikter genom den här utmaningen. Det där med yogan jag älskar så mycket – det är den jag ska ta med mig. Att jag faktiskt kan få in den oftare i min vardag. Jag kommer inte kunna träna 5 ”riktiga” kvalitetspass i veckan, jag är nöjd med mina 4. Men yoga kan köras hemma så otroligt enkelt (yogobe!) och är så bra för mig. Det ska jag göra som komplement, varje vecka.
Ja, och korta men bra pass är också värdefulla. 30-minutare är så lätta att få in!
Mer insikter kommer – men en bra utmaning av många anledningar är denna Number5challenge kan jag säga!

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s