Barfotaskor till halva priset

Nu när jag ändå är på gång med sko-racet måste jag ge ännu ett tips, för dig som gillar att träna. De omtalade barfotaskorna från Merrell (Merrell Pace Glove m fl.) finns nu på rea, halva priset, på Zalando. Jag såg tipset hos missagda och beställde hem ett par, som jag hämtade ut igår. Jag har spanat på dem hur länge som helst så jag är ytterst nöjd och glad. Snyggare än på bilderna var de också – riktiga läckerbitar! Jag hittade också en rabattkod på 100:- (NL6RZMU8 – eller googla).

20130621-082800.jpg

20130621-083134.jpg

Merrell Pace Glove – 550 kronor inklusive frakt.

Barfotaskor är bra för att man tränar upp sitt naturliga löpsteg, och alla små muskler både i foten och vaden. Man ska vara försiktig – det är ingenting man går ut och springer med, utan man ska börja på max 10% av den sträcka man vanligtvis springer. Men framför allt kan de vara bra att träna i på gymmet – för de ger en jättebra kontakt vid alla övningar och kan således bidra till bra teknik och på så sätt få ut mer av träningen. Läs utförligt om styrketräning med barfotasko hos Lovisa.

Om någon undrar kring storlek så har jag själv 39 i vanliga fall (38,5-39), har 8-39,5 i mina Asics löparskor och jag köpte 39 vilka är perfekta – räcker i längden men funkar att spreta med tårna. Jag frågade missagda i kommentarsfältet i inlägget jag länkar till ovan, så hon skriver också lite utförligt om det där.

Dagens tips! Nu längtar jag bara efter att inviga dem. Det blir nog först på måndag – till midsommarfirandet i skärgården får såklart bara löparskorna följa med.

6 thoughts on “Barfotaskor till halva priset

  1. TACK för tipset! Ett par 37or är inhandlade 🙂 Hoppas vi kan köra ett pass snart igen – Southside Seaside Samurais 🙂

    Gilla

  2. Ping: TRX och barfotaskor | SpringSara

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s