Måndagskväll i Hornstull

Ikväll fick det bli en helkväll i Hornstull. Nu när de fräschat upp torget så fint så kan man göra mer där än att bara vara på ett av mina absoluta favorit-SATS. Till exempel hann jag titta i lite affärer innan jag träffade upp Jenni för just den där SATS-svängen. Riktigt fräsch galleria, är mitt utlåtande. Liten men stor på samma gång och lite extra snygg sådär. Jag gillade det lilla jag hann se!

20130617-215844.jpg
Och på SATS levererades svett som vanligt. Idag körde vi ett gammalt favorit-cirkelpass från Lofsan.

Så efter avslutat pass och bastu så hade vi många ställen att välja på, ihop med C som anslöt. Snyggt i Hornhuset och på Linje 10 (där vi inte ens fick bord, helt fullt denna måndag) – men till slut körde vi den enkla stilen och satte oss på fräscha kedjan Beijing8 och åt goda dumplings.

20130617-215716.jpg

Semestersuget gör sig enormt påmint kvällar som dessa, men samtidigt är det ju den här perioden som är så alldeles extra härlig – med långa ljusa kvällar då man har gott om energi och vill göra saker långt in på sena kvällen. Samtidigt i en vetskap om att den där långa, härliga sommaren med alla fina planer ligger framför en. Njutningsläge!

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s