Festligt Cannes

Vi tog tåget till Cannes igår kväll. Måste ju se oss om lite mer, och se om det är så extra allt som man trott.

Det började sisådär. Vi hade omsorgsfullt googlat fram en restaurang som verkade toppen (3.14), och stället var verkligen coolt.

20130608-182351.jpg

Vi hade ett bord på härliga terassen och så långt var det bra..

20130608-182629.jpg

Men sen fick vi uppleva den värsta servicen någonsin. Väntade över en halvtimme på att få vinet, fick aldrig vattnet, snorkig service och bröd fick vi först efter att ha frågat (då maten dröjde) men varken smör eller olivolja kunde de fixa fram. Menyn vi sett på nätet fanns inte alls utan andra rätter och det snordyrt. Några av oss åt en tryffelrisotto som visserligen var grymt god och hade hyvlad tryffel i massor – nice för 260 kronor. Övriga tjejer tog pasta för 220 kr och hade inte väntat sig macaroni&cheese typ – små snabbmakaroner med smält ost och lite hackad skinka i en klump på tallriken. Helt sjukt!

20130608-183044.jpg
Bra men dyr risotto och fruktansvärt pasta.

Så när vi ätit var vi snabba vidare. Jag nämner inga detaljer men efterföljande drink blev av någon anledning på en libanesisk restaurang av typen ”hak” och ”bakgata” och för att förtydliga stilen – de hade tequila i mojiton. Inte så Cannes-classy men vi skrattade oss till träningsvärk i magen därinne så det var ett okej stopp.

Sen siktade vi mot Baoli, heta heta nattklubben i Cannes som vi hört mycket om. Lite funderingar hade vi innan kring om vi skulle komma in utan problem och utan att bli ruinerade men på något vis kunde vi bara glida fram och in samtidigt som andra stod och blev nekade. Som en flodvåg av tjejer som bara öppnade en väg rakt in, som en åskådare sa. En lycklig sådan som tog rygg på oss dvs…
Sen fick vi ett grymt bord inne och det gratis – helt sjukt, typiskt sådant som bara händer i det här sällskapet! Och trots att vi lyckades hålla i plånböckerna (vilket var bra då en drink gick loss på 20 euro) var det aldrig tomt på det där bordet. Konstigt.

Baoli var den snyggaste och coolaste klubb jag varit på tror jag. Precis så grymt som Cannes bästa ställe ska vara liksom.

20130608-185615.jpg

20130608-185622.jpg

De första lämnade närmare 4 (inklusive vår pigga preggo) och sista personer stängde stället och kom hem till Nice närmare 6. Håhåjaja. Aningen slitna idag, inte minst undertecknad – men OM det var värt det. Galet rolig kväll!

20130608-185921.jpg

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s