Sommaren är här! …och sommartipset

Oj vad varmt det varit de senaste dagarna! Sådär extremt behagligt till och med i skuggan, säkert runt 25 grader. Imorse gick jag till jobbet i bara linne, och njöt. I sociala medier har det varit konstanta uppdateringar om hur sommaren äntligen är här på riktigt!

Sen blev det lunch och lite lätt molnighet. En timme senare spöregnade det. Vattendroppar stora som vindruvor smattrade mot rutan. Tmperaturen sjönk med 8 grader på ett bräde och då kände även jag det. Sommaren är äntligen är på riktigt!

Så apropå det, och Lovisas tävling där man kan vinna biljetter till damernas fotbolls-EM – så är mitt bästa tips på sommaren, om det så är en riktigt solig dag följande;
Se till att alltid ha ordentliga regnkläder i beredskap! Man vet aldrig när det slår om.

20130603-223541.jpg
För då står de där och ser lidande ut, de där barnen. Undrar vad som hände. Och varför.

Fast nu handlade kanske Lovisas tävling om aktivitet en varm sommardag, så jag blev visst lite alternativ. Men att hoppa i vattenspridaren en solig dag räcker långt, och övergå till att leka i vattenpölarna i sina bra regnkläder när vädergudarna är på lite sämre humör. Barnlycka. Same same but different.

20130603-223558.jpg

Och ja, om ni undrar så blev jag lite bitter på vädret förra sommaren, och tänker fortsätta vara det tills motsatsen bevisats. Även om vi i år inleder semestern med en vecka i Toscana, för att vara på den (sol-)säkra sidan.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s