Brunch på Liljeholmskajen

Dagen efter en riktig rolig hemmafest kvällen före passar brunch alldeles extra perfekt, och idag testade vi ett nytt ställe hemma på Kajen (Liljeholmskajen alltså). Det är en familj (med idel supertrevliga personer) som hyr in sig i restaurangskolans (Marievik Gastronomi) lokaler under några helger. Härligt är det att sitta ute och ha härlig utsikt, och sol är det mest hela dagen (även om de bara har öppet mitt på dagen, var det 10-14..?).

20130601-165527.jpg

Det var otroligt prisvärt med 150 kronor inklusive juice och kaffe. Gratis för barn under 5.

20130601-165510.jpg

Utbudet var superbra, en hel massa väldigt goda saker, fräscht! Förutom mycket vanligt kunde man göra egna varma mackor såväl som våfflor. Kommer man tidigt är det schysst också med inslaget med olika sorters fil, musli och nötter. Frunch.

Sen finns det pingisbord och fotbollsspel också, och det har kanske inte målgruppen 4- och 2-åringar, men det funkade för dem idag när ingen annan aspirerade på dem…

20130601-165537.jpg

Man kan såklart sitta inne också, så tveka inte att gå bara för att vädret är dåligt. Lokalerna lämnar en hel del att önska (som sagt, det är en restaurangskola till vardags…) men det får man ta. Fin utsikt och en riktigt bra brunch till bra pris väger upp. Ihop med grymt trevlig service.

20130601-165544.jpg
Och att man tänker på barnen och har ett litet bord där de kan rita måste man ju gilla.

Så med det vill jag tipsa om en riktigt bra och prisvärd lunch med bästa vattenläge. Njut så länge det varar, jag tror de bara kör till midsommar.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s