Mjukglasskalas – mjukglass med Arla

Arla har kommit med nya glassar – och inget mindre än mjuklass för hembruk. I tetrapack säljs färdig smet som vispas och stoppas i frysen några timmar. Enkelt. Och lika enkelt som gott – minst sagt en hit för sommarens soliga dagar.

Arlas hemsida tipsas om en massa goda tillbehör, och alla dessa serverades hos Prat PR som hade glasskalas för Arlas glass idag. Rostad vit chokad, blåbärssås och kardemummasmulor – snacka om höjdare! I gott sällskap med ett stort antal ytterligare tillbehör som höjer glassen till oanade höjder.

20130530-202825.jpg

Glassen var verkligen grymt god, en riktig höjdare inför sommaren. Vanilj, jordgubb och choklad är smakerna – nomnom.

20130530-202840.jpg

Jag blev lite sen från jobbet istället för att komma iväg tidigt som var tanken, rushade in på barnens förskola, hämtade, behövde gå hem på kisspauser osv innan vi kom iväg, så vi kom sent till glasskalaset. Så lite kändes det som att vi rushade in med andan i halsen, hann hälsa runt lite lätt på bloggisar som Alfva och Karin och få lite glass och ett ritat hjärta på kinden. Lyckan! Men inte så mycket mer än så. Synd, men ändå värt och roligt att komma dit trots att det blev lite kort, och vi kom in just när kaoset förmodligen just lagt sig.
Max hann röja i roliga lekhörnan och en del av mig var nog ändå okej med att hans tid där inte blev allt för lång. Energin – phhhew!

20130530-203109.jpg

Tack för ett otroligt trevligt event, Prat PR!

20130530-203116.jpg

En annan sak jag inte hann när det blev stress – styra upp barnens framtoning efter förskolan. Max i Stellas gamla tights, Stella allmänt smutsig och med skate-kepsen på sned (hon fick välja en ny själv igår). Det där med matchande/prydliga barn, det är verkligen svunnen tid känns det som. Ajja. De är ju fina som de är, det är de. Glada, aktiva barn helt enkelt.
Max keso? Jomen barnet som inte gillar korv med bröd. Eller hamburgare. Eller något annat i gengren ”köp snabbt och lätt”. Så en egen keso i vagnen, så får vi jobba med honom.

Annonser

One thought on “Mjukglasskalas – mjukglass med Arla

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s