Träningsevent och Be Your Best

Nu kommer det en tränings-rolighet igen, och jag är anmäld. Anmälan släpptes i morse och jag och J bokade direkt vi såg mailet om det. Tjejerna bakom Träningsevent.se är härliga och duktiga så jag tilltalas av detta event som jag hoppas ska kännas som deras tidigare event (som t.ex blogger boot camp) – äkta, energiskt och intimt. Intimt vet jag visserligen inte, med tanke på att det är riktigt stora namn som kör klasserna och bara en klass i taget, samt att det är på Stockholmsmässan, så är förmodligen klasserna stora och antalet deltagare många, men det ena behöver inte utesluta det andra. Det är ju mest en känsla jag är ute efter att beskriva.

Grymt kul ska det bli, och roligt med ett rejält event en lördag i november när man behöver trolla mest man kan för att boosta energi.

Klasserna kan ni läsa om här – men i kort kan sägas att fokus är på ”be your best” så jag förväntar mig en känsla av ett holistiskt synsätt som kommer genomsyra intensiva, svettiga och roliga klasser, och kända namn som instruerar/föreläser är b.la Jenny Kallur, Oscar Jöback, Cecilia Ehrling, Sofia Mattsson (VM-vinnande brottare), Sofia ”PT-Fia” m fl.

Jag är pepp! Hakar du på? Skynda i sånt fall, jag tippar att det kommer bli fullt snabbare än kvickt!

20130523-083101.jpg

Annonser

3 thoughts on “Träningsevent och Be Your Best

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s