Samtalet kl 15.00

…en fredagseftermiddag när man just börjat inse att man snart ska vara ledig en hel helg. Träffa tre kompispar för utemiddag (med barnen) på kvällen. Gå upp dagen därpå och åka på minisats följt av en tur till Stavsnäs, vidare med båt ut till vännernas mysiga sommarställe i skärgården. Umgås med två familjer, andas saltvattensluft, leka, mysa, äta god mat, sova över.

Samtalet man inte vill ha från dagis då inkluderar redogörelsen ”kräkts”.

Failure.

Sen vet jag inte om jag är glad eller irriterad att det varit bara den enda kräken och sedan en rätt pigg kille som ätit lite osv här hemma. Det är ju jätteskönt förstås – men ställa in allt hela helgen pga det? Extra trist!

Stella var dock så taggad på restaurang så jag och hon gick ner och åt och hade trevligt några timmar innan vi byttes ut av Henke lagom till after dinner.

20130426-223346.jpg
Så duktig restaurangtjej får jag säga! Mysigaste sällskapet. Ihop med övriga 6.

En kräk är ju ännu mer irri för det där med om Stella och jag kunnat ansluta i skärgården eller ej. Vill inte smitta övriga 4 barn pga henne, sådana misstag har vi gjort lite för ofta. Men sannolikheten att hon får/bär på något? Svårt. Inte en chansning vi vill ta men helt självklart och kul känns det inte.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s