Åsså var vi hemma igen

Tiden går fort när man har roligt.

Vi rullade från Courmayer halv 5 imorse, anlände Geneve klockan 6. Efter diverse fix med bilen som skulle tillbaka och shuttlen som skulle komma och ta oss till terminalen följt av låååång kö till bagageinlämningen så var det ett något stressat gäng som konstaterade att flyget gick 07.15 och inte 07.30 som vi trodde. Ytterligare kö vid säkerhetskontrollen, och det fick bli en joggingtur till gaten för att boarda som de så gott som sista. Vi hade dock säkert 10 minuter tillgodo. 🙂
Landade strax före 10, och att det är smidigt att ta sig till Alperna och att det är värt att åka bara för en helg måste vi absolut konstatera. Restidsmässigt är det ju snäppet kortare än att bila till de svenska fjällen.

För att få en ordentlig långhelg har jag tagit semester idag. Så direkt vi kom hem sprang jag till dagis och hämtade Stella. 🙂 Egentligen hade jag tänkt vänta till efter hennes vila, men jag blev lite ivrig. Inte helt smart, ursprungsplanen med en joggingtur och lite jobb innan hämtning av en färdigsoven donna hade varit bättre. Men nu sover hon iallafall i vagnen på balkongen och jag ska fixa den där attans rapporten som jag inte fick till i torsdags (och inte idag heller fattar hur jag ska få till!). Hade varit hyfsat skönt att slippa den surdegen, men men. Hoppas på flyt så vi kan gå ut och lapa sol så snart lillsessan vaknat.

Jag fick ett härligt mottagande på dagis iallafall, med kramar och pussar. Inte så illa. Sen lockade som vanligt rutschkanan, och jag kunde snabbt konstatera att hon inte verkar ha lidit nämnvärt av några dagar utan sina föräldrar. Fast 3 nätter är helt klart max i nuläget… och uttrycket Borta bra men hemma bäst har ju aldrig stämt bättre än när ens största kärlek är hemma och väntar på en.

Annonser

Ja, vad glad jag blir att du kommenterar! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s